Lisatulede kinnitusalus registreerimismärgi külge

25,20  SISALDAB KÄIBEMAKSU

Saadavus: Ainult 1 laos

Lisatulede kinnitusalus registreerimismärgi külge on praktiline ja vastupidav tarvik, mis võimaldab kindlalt ja stabiilselt kinnitada lisatuled auto esiosale. See kinnitusalus on valmistatud kvaliteetsest materjalist tagamaks pikaajalise vastupidavuse erinevate ilmastikutingimuste ja teeolude suhtes.

Tänu reguleeritavale disainile sobib see kinnitusalus erinevatele autodele ning võimaldab lisatulesid paigaldada optimaalsesse asendisse parima valgustuse tagamiseks. Lisaks on see lihtne paigaldada ja eemaldada, tagades mugavuse ja kasutusmugavuse.

Lisatulede kinnitusalus on ideaalne valik nendele, kes soovivad suurendada oma sõiduki valgustust ja tagada parema nähtavuse erinevates olukordades. Olgu siis sõites pimedas maastikul või lumetormis, see kinnitusalus tagab, et lisatuled on turvaliselt ja kindlalt paigaldatud, pakkudes optimaalset valgust ja paremat nähtavust teistele liiklejatele.

Osta see praktiline ja kvaliteetne Lisatulede kinnitusalus registreerimismärgi külge ning tee oma sõidukist veelgi funktsionaalsem ja turvalisem!

Kaal 0,00 kg
OSTUKORV
Scroll to Top