, ,

K2 roheline pidurisupporti aerosoolvärv 400ml

5,33  SISALDAB KÄIBEMAKSU

Saadavus: Ainult 1 laos

Vöötkood: 5906534012999 Kategooriad: , ,

Kõrge temperatuuritaluvusega (+260°C) pidurisadula värv. Kaitseb pindasid tolmu, kemikaalide, soola, bensiini ja ebasoodsate ilmastikutingimuste eest. Tagab korrosioonivastase kaitse.

K2 Pidurisadula värv on professionaalne värv pidurisadulate ja trummelite värvimiseks. Spetsiaalne värvi koostis töötati välja kõrgeima kvaliteediga vaikude baasil. Tänu sellele loob K2 pidurisadulavärv vastupidava katte, millel on kõrge temperatuuritaluvus, isegi kuni +260 kraadi Celsiuse järgi.

K2 pidurisadulavärv annab pidusrisupportile moodsa ja stiilse kõrgläikelise viimistluse.
Peale värvimist pidurisadule pinnale moodustuv lakikiht on väga vastupidav hõõrdumisele, mehaanilistele kahjustustele, piduritolmule, kemikaalidele (sh velgede puhastusvedelikud), soolale, bensiinile, happevihmadele ja ebasoodsatele ilmastikutingimustele.

K2 Pidurisadula värv on tõhus ja erakordselt hõlpsasti kasutatav toode. Ühest purgist piisab paari pidurisadula värvimiseks. Ärge kartke, saate oma auto välimusele stiilse ja tõhusa viimistluse, millest keegi ükskõikselt mööda ei lähe.

Kasutamine:
Pidurisupporteid  saab värvida ilma demonteerimiseta ja ka pärast demonteerimist.
Lihvige pind rooste eemaldamiseks ja hiljem värvi hea nakkuvuse saavutamiseks 240-360 teralisusega liivapaberiga. Eemaldage pinnalt rasvane kiht näiteks piduripuhastus ainega.
Kui pidurisadulad  värvitakse ilma lahtivõtmiseta, siis katke ümbrus hoolikalt.
Enne kasutamist loksutage pudelit 1 minut.
Kandke 2-3 kihti 10-minutiliste intervallidega. Ärge kandke värvi hõõrdelementidele, trossidele ja piduri liikuvatele osadele.

Pärast pealekandmist laske sellel kuivada 30-60 minutit.
Värv kuivab täielikult 12 tunni jooksul (temperatuuril vähemalt 20 kraadi).

Kaal 0,4 kg
Tootja

K2

Värvi tüüp

Pidurisupporti värv

Tootekood

10346GR

OSTUKORV